Maatwerk

Een persoonlijk ontwerp is voor ons een zeer belangrijk uitgangspunt. We streven ernaar een omgeving te creëren waar u zich prettig voelt. De personen voor wie de ruimte ingericht wordt vormen de basis voor het ontwerp.

Kleurgebruik
Een belangrijk middel voor het accentueren van ruimtelijke werking is de toepassing van kleur. Op basis van een eerste kleurkeuze maken wij een afgewogen plan voor tinten en accenten, wat de ruimte een eigen gezicht geeft.

Materiaalkeuze
Van hard en duurzaam tot zacht en warm, natuurlijk of kunststof materiaal, elk ontwerp wordt vervolmaakt met een juiste materiaalkeuze. Spectrum design heeft alles in huis op het gebied van vloerbedekking, zonwering, gordijnen, behang. Doordat wij nauwe contacten hebben met toonaangevende fabrikanten en importeurs kunnen wij uit de laatste ontwikkelingen putten op het gebeid van materialen.

Inrichting
De bestaande ruimte vormt het uitgangspunt voor onze aanpak. Samen met u zetten wij uw wensen op een rij en maken een plan van aanpak. Uw persoonlijke smaak vormt ons uitgangspunt.

Op maat
Alle producten worden exact voor u op maat gemaakt. Niets is standaard maar alles wordt volgens uw wensen gemaakt. Dit geldt niet alleen voor ons gordijnatelier maar ook voor de zonwering producten en de karpetten.