Concept Spectrum design

Persoonlijkheid staat voor ons altijd voorop! Wij geven persoonlijke adviezen bij u aan huis of op het werk. Naar aanleiding van dit bezoek maken we een plan en gaan we op zoek naar materialen die hierbij passen. Hiervoor maken we gebruik van showrooms van fabrikanten maar ook van collega's.

Er zijn verschillende mogelijkheden om een materialen plan te maken: Naar aanleiding van uw wensen in het oriŽntatie gesprek gaat Wendy Gieben (interieurarchitect) voor u op zoek naar materialen en doet u een voorstel. Dit is de meest gebruikte werkwijze.

Soms is het ook mogelijk om samen met Wendy Gieben een showroom van een fabrikant of leverancier te bezoeken en daar de materialen uit te zoeken. Informeert u gerust naar de mogelijkheden en de kosten.

Uiteraard kunnen we een compleet ontwerp voor u maken waarin ook de opstelling van de meubels, de kleuren en de materialen verwerkt worden. Wij maken en plaatsen de producten graag op vakkundige wijze maar daar kunt u ook zelf zorg voor dragen als u dat wilt. Het project wordt altijd begeleidt door Wendy. Informeert u ook hiervoor gerust naar de mogelijkheden.