Zonwering

Voor Wood en Washi was Spectrum design de allereerste dealer en inmiddels hebben wij een jaren lange ervaring met het gelamineerde washi met zowel aluminium als houten baleinen.

Verder kunnen wij u binnenzonwering produkten leveren van oa. Luxaflex en Sunway. Alle producten worden exact op maat voor u gemaakt in de uitvoering die u wenst.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in buitenzonwering waardoor wij de totale zonwering voor u kunnen verzorgen. Zo leveren wij stijlvolle markiezen, terrasschermen, uitvalschermen en screens. De markiezen worden met de hand gemaakt en verder werken wij oa met de gerenommeerde merken als Mado en Somfy.

Markiezen zijn klassieke zonweringen die uw woning of winkel sfeervol aankleden en een chique uitstraling geven. Omdat bij markiezen ook de zijkanten dicht zijn wordt de zon van alle kanten effectief geweerd. Markiezen zijn eenvoudig met touw te bedienen maar een elektrische bediening kan natuurlijk ook. Wij leveren markiezen met de beste materialen. Ons hout is duurzaam, mooi rond geschaafd, goed gelakt met professionele verf en met de kwast verwerkt! De bovenplank is van aluminium, de zijplanken van hardhout. Alle gebruikte metalen delen zijn verzinkt en gepoedercoat.

Het is ook mogelijk om rolluiken te leveren en plaatsen in verschillende soorten. Ieder met hun eigen specifieke eigenschappen. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.